{{filter.label}}

Feriehuse i Montepulciano

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Omtrendt midt i Italien, nærmere betegnet mellem Firenze og Siena ligger den lille by Montepulciano. Fra byen er der udsigt til det vidtstrakte landskab Val di Chiana. Landskabet præges af de store områder med vinmarker. Montepulciano er også en by der tiltrækker mange vinkendere.

Fra byporten Porta al Prato kommer man ind i den historiske bykerne, hvor der er kirker både i gotisk eller renaissance stil, det er også her man kan se det middelaldrlige klokketårn.

Der er også restauranter og hyggelige cafeer. Desuden er der mange butikker og steder hvor man kan købe vine, man kan endda være heldig at blive inviteret ind i vinkælderen, hor vintønderne ligger side om side.

Seværdigheder:

Kirken San Agostino med en smuk marmor facade. Pulcinella porten. Udenfor bymuren ligger kirken Madonna di San Biagio en af de betydeligste bygningsværker fra middelalderen. Museo Civico.

Fritidstilbud i Montepulciano:

Hele provinsen afholder regelmæssige events. Hver tirsdag er der marked i Piazzale Nanni. Og en gang om måneden er der Antik og kunstmarked på Piazza Grande.

Den 31. december afholdes nytårsparty med fyrværkeri, musik og vine fra provinsen.

Festa di S. Lorenzo finder sted 10. august det er en traditionel vinsmagning

Udflugter:

Helt oplagte udflugsmål er byerne Firenze og Siena. Men også mindre byer i provinsen kan bidrage til at man får et indblik i Italiens historie og kultur.Med en ferielejlighed i provinsen har man et godt udgangspunkt for at nyde de mange seværdigheder og glem ikke at smage de gode vine , der fremstilles netop her.
Klik for at vise kortet