{{filter.label}}

Ferieboliger i San Gimignano

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

San Gimignano er en lille by der ligger i provinsen Siena. Byen besøges årligt af mange turister. Der er nemlig meget at se i byen, inde bag den interessante bymur, hvor man kan opleve den middelalderlige arkitektur. Byen ligger i en typisk toscansk natur med oliventræer, pinjeskove og vinmarker.

Seværdigheder:

I byen er der talrige spor fra forskellige historiske perioder. Hovedporten i bymuren Porta San Giovanni er fra det 13. århundrede. Hvis man går en tur igennem det historiske centrum i de små gader passerer man flotte bygningsværker og mindesmærker, byens hjerte er det store torv Piazza della Cisterna, hvor der midt på torvet står en brønd. I 1990 blev byens byens historiske centrum erklæret for verdens naturarv af UNESCO.

Noget af det som San Gimignano også er kendt for, er de 15 tårne i bymuren, det er de mest velbevarede tårne, andre steder er der kun rester tilbage. Tidligere kappedes rige familier om at bygge det højeste tårn. Det højeste tårn er Torre Grossa, hvorfra man har en fantastisk udsigt over den historiske bydel Val d' Elsa og til de Apuanske alper.

På domkirkepladsen ligger Collegiata Santa Maria Assunta. Det var det eneste bispesæde i regionen i middelalderen. I dag kan man se fantastiske fresker. Palazzo dei Popolo er også et besøg værd.

Fritidstilbud:

I sensommeren kan man overvære Festival San Gimignano Musica, det er klassiske koncerter.

En tur til Strada del Vino. Man får mulighed for at besøge de mange vingårde på ruten, man kan smage og købe vin og så får man en vidunderlig natur oplevelse.

Udflugter:

Udflugt til Chianti området med de mange vinmarker og gode vandreruter.

Besøg den lille by Certaldo ( 10 km) med middelalderhuse og charmerende små gader

Hvis man kunne tænke sig et afslappende kurbad, kunne man tage forbi Gambassi Terme
Klik for at vise kortet