{{filter.label}}

Ferie i San Casciano dei Bagni

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

San Casciano dei Bagni er en charmerende middelalderby, den ligger i grænseområdet mellem Umbrien og Lazio. Det er et spændende naturområde dels med store skove med gamle fyrre kastanje og egetræer og et område med ler og sand, her kan man næsten tro at man er landet på månen. Man kan altså få en ferie med et meget varieret indhold.

Seværdigheder:


Castello Turrito blev bygget til middelklasse familien Bologna. Slottet ligger på Piazza Matteotti lige ved indgangen til det historiske centrum. Man kommer ind i byen via byportene, oprindelig var der 3 . I dag er der kun 2 tilbage. Mod syd Porta som er en del af Piazza Mattiotti, mod nord er det Porticciola. Det vestlige port er gået tabt.

Kirken der kan dateres tilbage til det 13. og 14. århundrede, den er dog løbende blevet udbygget frem til det forrige århundrede. Kirken har en gotisk portal af travetin. Inde i kirken er der mange store kunstgenstande.

Hvis man går fra kirken via Cassiano kommer man frem til en lille plads, hvor der ligger en smuk middelalderbrønd og en lille kirke hvor alteret er prydet med fresker.

Rådhuset hvor kommunes administratie filialer har sæde. Huset var tidligere beboet af Podesta. Huset har en meget smuk facade og ved siden af facaden ses søjler der er smykket med antikke malerarbejder.

Fritidstilbud:

Vandreture i de store skovre. I udkanten af byen er der et moderne spacenter.

Udflugter:

Basilica fra det 11. århundrede ligger lige udenfor byen

Et par kilometer udenfor byen ligger middelalderbyen Celle sul Rigo, her ses Slot Fighin fra det 11. århundrede og Palazzo hvor der bliver produceret olivenolie og DOC vine
Klik for at vise kortet