{{filter.label}}

Ferie i Montespertoli

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Vinbyen Montespertoli ligger ca. 35 km sydvest for Firenze, midt i vindyrkningsområdet Chiani. Byen ligger ved Vias Volterrana, en gammel handelsvej, der er sport fra etruskerne og romerne. Vejen går fra Firenze over Siena til Volterra.

Det er et område med vinmarker og olivenlunde. Mange adelige fra Firenze byggede deres slotte og villaer her. I dag er der mange ferieboliger i området.

Seværdigheder:

Byen har nogle smukke kirker. Kirken Pieve di San Pietro in Mercato. Kirkens facade er af sort-hvid marmor og den stammer fra det 19. århundrede og tårnet er fra middelalderen.

Byens vigtigste kirke står på Piazza Machiavelli og den er indviet til Hellige Andreas

I omegnen ligger borge og slotte bl.a.a Castello di Poppiano og Castello di Sonnino, begge er i dag vingårde, som kan besøges og man kan smage vinen.

Fritidstilbud:

Pmrådet er et godt feriemål for naturelskere og vandrere. Men der er også svømmehal og fitness center. Hvis man interesserer sig for gastronomi er der mange muligheder for at smage regionenes mange specialiteter og man må ikke glemme den berømte chiantivin. Hele året holdes der jævnligt festivals som Mostra del Chianti og vildsvins specialiteter. Sagra del Cinghiale er også en grund til at besøge byen i sin ferie.

Udflugter:

Hvis du holder ferie i Montespertoli kan du få mange oplevelser i naboområdet Certaldo, f.eks. Palazzo Pretorio, Palazzo Stiozzi Ridofi og byporten fra middelalderen

Besøg også den lille by Empoli hvior der er indkøbsmuligheder, kunst kultur og berømt gastronomi.

Dagsudflugt til Firenze ( 35 km)
Klik for at vise kortet