{{filter.label}}

Dejlige ferielejligheder i Assisi

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Næst efter Rom er byen Assisi nok katolikkernes mest hellige by. Byen besøges årligt af tusindvis prilgrimme, men den er også et ydnet rejsemål for turister fra hele verden.

I byen voksede den hellige Franz af Assisi op, han blev født i en rig købmandsfamilie. Men han valgte at vie sit lic til de fattige, han levede et enkelt liv og når han skulle have ro trak han sig tilbage til skovene på Subasio bjerget.
Han byggede et lille kloster og boede selv i en lille munkecelle
Assisi er en smuk middelalderby, det ber et meget betgende syn når man ankommer til byen og kigger op på byen, med de mange flotte bygninger. Det var i Assisi Frasiskanerordenen blev stiftet og byen har været kendt over hele verden siden middelalderen.Fred og tolerance er byens kendetegn.

Assisi er centrum for kunst, kultur, arkitektur og religion. Hvis man skal fordybe sig i alle Assisis seværdigheder, kræver det flere dage. Vi kan hjælpe med en ferielejlighed, hvis du øsnker at bo i gåafstand til alle attraktioner.

Basilikaen San Francesco er en arkitektonisk perle, kirken er i flere etager og mange store kunstnere har sat deres præg på kirkens udsmykning.

Den 4.oktober hvert år bliver Franz af Assisi fejret som Italiens skytshelgen.

Franz af Assisi døde 44 år gammel i 1226 og allerede i 1228 blev han helgenkåret og pave Gregor den IX lagde den 1. sten til basilicaen, som skulle være fransikanerens hus. I krikens krypt er Frans grav

Når man har gået rundt i kirken et stykke tid, kan det være velgørende, at gå ned i krypten, hvor man kan finde ro og tid til eftertanke, der er en helt særlig stemning på det sted.

Der er mange kirker i Assisi bl.a. Sant Chiara kirken. Damiano er en lille beskeden kirke bygget af Franz, det lille kloster i tilknytning til kirken tilhørte Clarissa ordnen, som er en nonne orden.

Du kan også gå rundt i Assisis gader og betragte de smukke middelalderhuse, der er også mange små forretninger i flere af dem kan du købe italienske delikatesser

I løbet af turen passerer du sikkert torvet, hvor der ligger flere cafeer, hvor du måske kunne drikke en kop kaffe med lækker kage til.

I løbet af året er der forskellige arrangementer i byen: i april afholdes festen Calendimaggio, da forvandles byen til en middelalderby hvor riddere og damer går rundt i byen. Der opføres teater forestillinger, koncerter og danseopvisninger.Ved juletid er der koncerter i kirkerne

I området produceres en fin olivenolie, de n har en flot gylden farve og en frugtagtig smag. Olien indgår i mange retter. Den sorte trøffel anvendes i pølser, i pastaretter og i vildt. Egnens vinbønder fremstiller DOC vine som f.eks Assisi Rosso og Grechetto d Assisi

Hvis du planlægger at opleve Assisi, hjælper vi dig gerne med at finde en feriebolig enten i selve byen eller i omegnen
Klik for at vise kortet