{{filter.label}}

Skønne ferieboliger i Umbrien

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Hvis du leder efter en feriebolig i Italien, kan vi tilbyde dig et stort udvalg af forskellige former for ferieboliger.

Hvis vi skulle vælge et område ville valgtet falde på Umbrien også kaldet Italiens grønne hjerte. Hvis man en gang har besøgt Umbrien, vender man tilbage igen og igen.

Der er så mange seværdigheder. De mange middelalderbyer med de mange smukke bygninger. Det smukke landskab med vinmarkerne på skråningerne, de grønne marker med forskellige afgrøder. Der er noget for alle sanser, naturlig mest for synet, men det er også skønt, når tobaksplaterne blomstrer og udsender en let duft af tobak, eller en stor pinjekogle, der ligger på jorden fyldt med pinjekerner, lige til at riste på panden.

Regionen har 894.000 indbyggere. Umbriens hovedstad hedder Perugia, men også byen Assisi har stor betydning for hele Italien, jeg for alle verdens katolikker.

Det kulinariske Umbrien er absolut værd at prøve. Det er naturens produkter og de mennesker der omsætter alle disse råvarer til et måltid, så du får en fantastisk smagsoplevelse. Blandt de mange råvarer finder du f.eks: trøfler som anvendes i pastaretter, på pizza og på brød. Udvalget af kødretter er meget varieret, røgede pølser, porchetta, vildsvin og skinke, disse retter bliver krydret med krydderurter og hvidløg.

Dertil kommer måske grønne salater, artiskokker, tomater, zucchini og svampe. Blandt det rige udvalg af egnsretter nævnes her blot en enkelt ting torta at testa. Det er et tyndt fladt brød, der bages på en varm pande. Brødet skæres igennem og fyldes med bl.a. røget skinke. Det spises som tilbehør til middagen eller et let måltid midt på dagen.

En middag sluttes af med dessert , det kunne være den specielle italienske is eller en hjmmelavet tiramisu

Der er mange gode grunde til at besøge Umbrien. Det er vigitgt at have et godt udgangspunkt, en fast base, vi kan tilbyde et hyggeligt lille hus på landet, hvor du kan vælge at slappe af ved poolen eller du kan køre ud for at se nogen af de nærmeste seværdigheder, du kunne også gå på det lokale marked og købe ind til en ægte italiensk middag.

Kig på vores hjemmeside og vælg den feriebolig der passer til dine behov

Klik for at vise kortet