{{filter.label}}

Umbrien

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Med en feriebolig i Umbrien har I et fantastisk udgangspunkt for nogle dejlige ferieoplevelser. Med Italia Villas kan I vælge en ferielejlighed, -villa eller -hus. Vi tilbyder ferieboliger for enhver smag, så I rigtig kan nyde de flotte bjerglandskaber og vinmarker, som giver afslapning en helt ny betydning. I Umbrien er der desuden rig lejlighed for at gå på opdagelse i italiensk kunst og kultur. Perugia er en fantastisk middelalderby, og her kan bl.a. ses mesterværker fra maleren Pietro Vanuccis hånd. Det foregår i Galleria Nazionale dell'Umbria, som er et kunstmuseum beliggende i Palazzo dei Priori. I Perugia kan I også opleve nogle af de tidligste værker af mesteren Rafael, som – sammen med Leonardo Da Vinci og Michelangelo – var de tre store kunstnere i renæssancetiden. Han stod nemlig i lære hos netop Pietro Vanucci.

Book en skøn feriebolig, fx. en ferielejlighed, i Umbrien


I Perugia er der også mulighed for at deltage i den årlige chokoladefestival. Noget af Italiens fineste chokolade – Perugino – laves i Perugia, og det er muligt at få en guidet tur på Perugino-museet. Derudover er det også muligt at høre lækker jazz i byen, da Perugia også afholder en årlig jazz-festival. Det foregår midt i juli, hvor byen i 10 dage tiltrækker tusindvis af turister og ikke mindst nogle af verdens dygtigste og mest talentfulde jazz-musikere.
Ønsker I at holde ferie i Umbrien, så skal I blot vælge jeres feriebolig her på siden og ellers glæde jer til en uforglemmelig tur, som kan byde på kunst, kultur, sport og afslapning i netop de mængder, I ønsker det.