{{filter.label}}

Bo godt i Trastevere området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Trastevere er nok Roms mest livlige bydel. Her finder man middelalder gyder, kunstværksteder og det mest fantastiske natteliv, og i denne bydel er der altid noget at opdage.

Trastevere betyder på den anden side af Tiberen. Det er ikke en isoleret del af byen, men vel snarere en lille landsby i storbyen Rom. Men " den lille by" er absolut værd at besøge der ligger smukke bygninger, spændenede barer, der kan købes verdens bedste pizzaer og hjemmelavede specialiteter.

De brostensbelagte gader er velegnet til en slendretur. På Piazza San Cosimato kan du finde de typiske italienske madvarer til gunstige priser. Markedet har åbent fra mandag til lørdag.

Hvis du kigger ud fra pladsens sydøstligste port kan du se San Cosimato kirken. I nærheden ligger et hospital , hvis gange og hall indeholder interessante attraktioner, bl.a.a romerske ruiner hvilket er synlige udefra.

Hvis du går en tur på Via Luigi Santina og kommer forbi nr. 22, som er et autentisk fransk bageri, skulle du prøve en lækker morgenmad´, det er en rigtig kaloriebombe, men du kan brænde nogle af kalorierne af ved at klatre en tur op ad Gianicolo højen. Når du er kommet halvt op, kan du benytte trappen ved Via Gottfredo Mameli. Når du ankommer til Gianicolos top står du foran en brusene fontæne og du har en enestående udsigt over Roms tage.

Efter sådan en vandretur har du sikkert behov for et måltid mad. Løsningen er lige i nærheden på Piazza de Sant Appollonia 11, ligger et osteria hvor der bliver serveret frisk pasta med produkter fra havet omkring Sardinien. Og på Via dei Vascellari 29 ligger den familie drevet restaurant Da Enzo al 29 og her kan du få den perfekte romerske mad.

Hvis du gerne vil have pizza, skal du finde Via San Francesco Ripa 137. Her ligger en forretning hvor man ståpende kan nyde et stykke pizza eller en enkel pastaret.

Trasteveres brostensbelagte små gader er absolut en tur værd. Ruten kunne f.eks. være at du går forbi Piazza di Santa Maria, går over pladsen til Sant Egidio og videre via della Scala. På din tur skulle du holde en pause og finde nogle fotomotiver, hvilket der er gode muligheder fro. På Via della Lungara, her ligger Villa Farnesina, der stammer fra det 16. århundrede, i den pragtfulde villa ses fresker af klassiske kunstnere bl.a.a Raphael.

Trastevere er en stor malerisk labyring, med kunst, arkitektur, restauranter, natklubber og biografer. Området ligger på den anden side af Tiberen og den der bor her, betragter sig som ægte romere
Klik for at vise kortet