{{filter.label}}

Ferie i Istrien- så vælg Pula

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Istriens største by Pula er en by med spændende historie, regionens kulturcentrum, badestrande og mange tilbud til nutidens turister.

Strande: der er mange forskellige strande, byen er en spændende badeby. Strandene er en blanding af klippe og stenstrande, der er udlejning af liggestole ved nogle strande og andre kan have restauranter og casffer. Der er også steder hvor man kan dyrke vandsport, sejle med jetski.


Strande med blåt flag:

Plaza Brioni : 200 meter klippestrand

Plaza Ambrela : 160 meter stenstrand

Plaza Valkane: sten og klippestrand

Plaza Histria: 200 meter, klippestrand ca. 6 km fra byens centrum

Der er mange hundestrande

Seværdigheder: Arenaen i Pula er fra 1. århundrede. I romertiden var der her gladiatorkampe og i middelalderen var der ridderturneringer og markeder. I dag er der mange forskellige arrangementer, koncerter og festivals.
Triumfbuen " den gyldne " bliver den kaldt. Det er bygget 2-27 f.Kr. Byporten Porta Aurea blev ødelagt i 19. århundrede

Augustustemplet er bygget 2-14 år f. Kr og tilegnet Kejser Augustus. Konstruktionen er typisk og viser hen til den måde man byggede i det gamle Rom.

Forum var i antikken og i tidlig middelalder Pulas omdrejningspunkt. Rundt om Forum lå religionsforvaltningen, historie og videnskabsorganer. Templet og de antikke huse, man føler man er tilbage i romertiden.

Dobbeltporten og bymuren: I antikken og i middelalderne var byen omgivet af en mur med 10 indgangsporte. Desværre er der kun nu rester tilbage af muren

Franciscaner kirken og klostret bygget i 14. århundrede og tilegnet Frans af Assisi

Kirken Maria Himmelfart bygget 4-5 århundrede. Efter flere brandskader blev kirken genopbygget i 17. århundrede

Kastellet står på en af Pulas 7 høje. Blev bygget i 1630 for at beskytte byen og havnen. I dag er Kastellet Istriens historiske museum

Den lysende Gigant: kæmpe lysshow, udviklet af lysdesigneren Dean Skira, der vises om aftenen, 1.gang hver time

Andre seværdigheder: Herculesporten, den orthodokse kirke Hl. Nikolaus, kapellet H. Maria Formosa, Arkæologiske museum og Pula Akvarium