{{filter.label}}

Ferie i Rovinj- charmerende gammel by

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den charmerende lille by Rovinj ligger på Istriens vestkyst mellem byerne Porec og Pula. Der er liv på promenaden ved bredden og i den gamle bydels smalle gyder kan man gå på en historisk tidsvandring. Der er skønne strande i bugten langs med Rovinjs riviera.

Strande: Strand Lone, der er 300 meter lang med sportsaktiviteter, restauranter og cafeer.

Strand Balsamake ligger nær skovpark Zlatni. Man kan søge skygge under store pinje træer.

Strand Baluoto ( Monte) 600 meter lang klippestrand

Strand Valdaliso: fin kiselstensstrand, klart vand. Restauranter, omklædningskabiner og toiletter. En del af stranden er forbeholdt nudister

Strand Porton Biondi: med restauranter og cafeer. Fra stranden er der en fantastisk udsigt op til den gamle bydel

Strand Kuvi: 800 meter lang strand ca. 2½ km fra centrum. Det er en familievenlig strand.

Strande på nærliggende øer:

På øen Hl. Katarina er der store klippe og stenstrande
Strand MariaTheresia og Vestar Rovinj

Seværdigheder:

Kirken Hl. Euphemia med 60 meter højt tårn

Dåbskirken den hl. Treenighed. Dåbskirken ligger nær busstationen og den er byens ældste bygningsværk. I en rum bag kirken er der museum.


Franciscanerkloster fra det 18.århundrede beliggende overfor den gamle bydel i De Amicis 36. Klosteret rummer stort bibliotek og klostermuseum.

Balbi Borgen, bymuren og byporten. Borgen blev bygget i 17. århundrede. Rester fra bymuren fra 7. århundrede. Af de 7 byporte er endnu 3 bevaret.

Teater Antonio Gandusi, Byuret, Bypaladset og gallerier og museer langs Grisiagaden. Sakrale bygningsværker. I Rovinj på en 5.500 kvm. stor grund kan man i miniatureparken se miniature bygninger fra hele Kroatien.

Man må ikke glemme at nyde aftenerne evt. besøge en restaurant eller taverna for at smage retter fra det Istriske køkken, nogle af restauranterne ligger langs promenaden langs havet