{{filter.label}}

Charmerende Novigrad

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

På Istriens nordlige del ligger den charmerende lille fiskerby Novigrad. Hele den gamle bydel ligger på en landtange som blev forbundet med fastlandet i 18. århundrede.

Adgang til til byen går gennem bymuren til byens centrum. Der er en særlig stemning i den gamle bydel, det vil man opleve hvis man spadserer gennem de små gader med hyggelige cafeer, barer og restauranter

Strande: kysten ved Novigrad byder på talrige bugter og skønne strande og steder til solbadning.

Strand Karpinjan: den ligger 1 km øst for den gamle bydel. Det er en 500 meter stenstrand, ved stranden ligger pizzeria, cafe og bar. Der er toiletter, brusebad og et sportscentrum.

Stranden ved Hotel Laguna og Maestral : stranden er beliggende ved hotellet og er en stenstrand med det blå flag. Der er tennisbaner og aquapark. Aquaparken er et paradis for børn.

Strand: Camp Mareda: den ligger 2,5 km nord for Novigrad ved campingpladsen Mareda og er en klippestrand. Det krystalklare vand og de mange sportstilbud gør stedet til et godt område.

Strand Camp Sirena: Med mange sportstilbud og rent badevand. Stranden er omgivet af fyrretræsskov

Seværdigheder: den gamle bydel med bymuren og tårnene

Lapidarium Museet: Museet blev ombygget i 2003-2006. Museet rummer arkitektoniske elementer, mindesmærker og liturgiske inventarer.

Byhavnen Mandrac: det var tidligere centrum for små fiskerlandsbyer. Havnen har mange spændende traditioner og er i dag stadig et vigtigt centrum. Rundt om havnen ligger restauranter, cafeer og barer hvorfra der er en fabelagtig udsigt over bugten ved Novigrad.

Galion: en samling af modeller af gamle Østrig-Ungarske krigsskibe

Kirken Pelagius og Maxim: det er et trefløjet Basilica. I kirken krypt er der museum

Klokketårnet: bygget 1883 efter inspiration fra klokketårnet i venezia. På toppen af tårnet ses en statue af hellige Pelagius, der er byens skytsengel

Rigo Paladset: barok stil, bygget i 1770, tidligere ejet af en adelsfamilie. I stueetagen er der galleri for moderne kunst