{{filter.label}}

Skønne feriehuse og hoteller i Medulin

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
På Istriens sydspids ligger feriebyen Medulin. Byen ligger ca. 10 km sydøst for Pula. I løbet af det sidste århundrede har Medulin udviklet sig til en moderne ferieby, der sammen med nabobyerne Pomer, Banjole og Premantura betegnes som Rivieraen ved Medulin. Et godt sted hvis man vil holde badeferie.

Medulin har en smuk strandpromenade med forretninger, cafeer og restauranter.

Bemærkelsesværdig er også de steder hvor der gjort arkæologiske fund og gallerier.

Et spændende udflugstmål vil være byen Pula, med den historikse arena fra romertiden.

For badegæster venter skønne strande og talrige bugter. Vandet er krystalklart. Der er sandstrande særligt velegnet til børnefamilier. Der er et bredt udvalg af sports og fritidsaktiviteter samt arrangementer for feriegæster i alle aldre.

Husk også at prøve det istriske køkkens specialiteter f.eks. risotto, krebsesalat, fuzi og den berømte trøffel. På et af de mange forskellige spisesteder serveres også internationale retter. Om aftenen efter en spadseretur kan man evt. slutte daen af på byen clubs eller barer.

Strande: ved Medulins Riviera kan man vælge mellem sand ksile eller klippestrand. Man kan svømme en tur i en rolig bugt. De fleste strande er udstyret med brusebad. Man kan leje liggestole og man kan detage i sports og underholdnings aktiviteter.

Strand Bijeca: en 1,5 km lang sadstrand. Bijeca bugten er Medulins mest kendte badebugt ved Rivieraen. Der er restauranter, bar, brusefaciliteter og toiletter. Der er store træer hvis man vil søge skygge

Strand Belvedera: finder man ved hotellet af samme navn. Der er ca. 1000 kvm. stor strand med liggestole, parasoller og brusefaciliteter. Fra stranden afgår der taxibåde ud til sandøen Levan.

Strandhalvøen Vizula: det er et fremragende badested med rolige bugte. Halvøens flora og fauna er også en stor oplevelse.

Strand Skarpe: den finder man på en halvø syd for Camp Medulin. En familievenlig strand. Der findes nudiststrande og hundestrande

Seværdigheder: byen rummer interessante historiske og sakrale seværdigheder

Vizula antikkens vidnesbyrd: Midt i Medulin bugten ligger halævøen Vizula med arkæologisk fund. Der er resterne af en antik bygning, de gamle bygningsfundament viser områdets bygning er fra romertiden.

Andre seværdigheder: Kirken i Medulin, fæstningen på højen Vrcevan, skulpturen på den hellige Peters høj og den romerske kirkegård nær Hotel Arcus
Klik for at vise kortet