{{filter.label}}

Ferie i Istrien- Krnica

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Sommerferie lyder det ikke skønt ?. Hvor vil du hen ?. Hvor og hvordan vil du bo ?. Vi vil gerne hjælpe dig. Vi har et stort og varieret udbud af ferieboliger. Det kunne være en hygelig ferielejlighed og hvis I er flere der rejser sammen en stor villa ?.

Hvis dit rejsemål er Kroatien kunne vi foreslå byen Krnica eller Cranica. Det ligger på Istriens østkyst ca. 195 meter over havets overflade. Egnen omkring byen er vildt landskab med klipper , men også plateauer hvorfra der er en smuk udsigt over Kvarner bugten og øen, de skjulte bugte og det klare vand

Der er et rigt udvalg af middelhavsplanter og duft af blomster og træer. Et perfekt sted at slappe af og få ro i den ferie.

Krnica Porat, den lokale havn , horfra fiskerbådene sejler ud. Mange lokale ernærer sig ved fiskeri. Der vil altid være friske fisk, som tilberedes til de lækreste retter. Havnen er også udgangspunkt for dem der vil på bådtur eller på dykkereventyr.

Seværdigheder:

Byens vartegn, klokketårnet på St. Rok kirken.

Krinica kirken bygget i 1631 udbygget i 1774. Det høje klokketårn bygget i 1882. Kirken har 4 kapeller , et sakresti, og 5 altre af marmor.

Kirken den hellige Magdalena en renæssance bygning, selvom den er omtalt allerede i år 1490, omtalen er fra en kirke med det smukke renæssance alter i Kroatien. Ved siden af kirken ligger et klokketårn bygget i 1622. Inde i kirken er der 5 altre. I soklen er der en inskription fra romertiden. Der er en mur og en dobbeltdør fra en middelalder fæstning som er bevaret for eftertiden.

Kavre, kirke til den hellige Jeromin, en et-skibet kirke med side kapel, sakresti og 3 altre

Hretjici: kirken Moderen til sundhed bygget i 1726 på rster fra en tidligere kirke. På facaden finder man gravstene. Inde i kirken, et alter med skulpturer og billeder fra det 18. århundrede.

Filipana kirken " de hellige apostle Filip og Jakob ". Kirken er bygget i 1609 og renoveret i 1926.

Arrangementer:

Rokoro, det er en folkefest der afholdes i Raklaj den 16. august. Raklaj betyder beretningen om den kære sten. Her mødes digtere og foredragsholdere. Navnet stammer fra en digtsamling af samme navn skrevet af digteren Mijo Mirkovic
Klik for at vise kortet