{{filter.label}}

Feriehuse i Argegno

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Argegno ligger på Comosøens vestlige side. Den ligger godt i læ i den store bugt ved Teloflodens munding. Der er en fantastisk udsigt fra byen, mod nord, på den anden side af søen, ses byen Bellagio og ser man mod syd, ses Nesso.

Byen Argegno er en hyggelig gammel middelalderby, med små stræder og smalle gader. De smukke gamle bygninger prydes af blomsterkasser med pelargonier og andre bloster i mange farver. På byens torv er der hyggelige cafeer, barer og restauranter.

The Sanctuary of Sant Anna er fra det 17. århundrede, inde i kirken prydes væggene med fresker fra det 17. og 18. århundrede.

Lige i nærheden ligger San Rocco i Pigra, bygget i det 15. århundrede, der er kalkmalerier fra 1662.Byen har også en lystbådehavn.

Hvis man vil have en storslået udsigt over søen og landskabet kan man benytte en svævebane op til Pigra (881 meter). Man kan gå videre til Valle della Camoggia, en oase i Argegno della Duaria som er fredet. Argegno er godt nok en lille by ( 700 indbyggere), men der er en særlig atmosfære og så er den et godt udgangspunkt for udflugter til andre attraktioner ved søen. Hvis man ikke har bil, er der bus og færgeforbindelser der kan benyttes

Marked: hver mandag
Klik for at vise kortet