{{filter.label}}

Ferie i Massa- Carrara

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Provinsen Massa Carrara har en lang kyststrækning, den grænser op til Ligurien og Emilia Romagna. Provinsen byder sine feriegæster velkommen til badeferie med moderne badeanlæg.

Og ikke ret langt fra havet finder man et eldorado for natur og sportelskere, der både sommer og vinter tilbydes såvel oplevelsesmuligheder som overnatnings steder. Bjergene kan byde på en særlig seværdighed marmorstenbrud, fra den har man udsigt over, ja nærmest et månelandskab, netop i disse bjerge er det muligt at finde den bjergart som kunstnere som Michelangelo og Canova brugte når de lavede deres kunstværker.

I provinsens nordlige del ligger de 2 naturparker , De Apuanske Alper og de Toscanske Emilianske Appenniner, imellem disee 2 områder kan man se vandfald og store skovområder.

Byen Massa ligger ved foden af de Apuanske Alper. I byens gamle bydel er der en middelalderlig del med små kringlede gader og ellers domineres byen af Mataspina borgen , også byens domkirke er noget særligt.

Byen Carrara kendt som marmorbyen, på grund af store forekomster af marmor. Der er smukke bygninger i byen, kirken der er bygget af marmorsten, Palazzo delle Logge og Marmormuseet og værksteder for håndværkere og kunstnere , samt mange oplysninger om historie og forarbejdning
Der er også mulighed for at se stenene bliver brudt

I Aulia ligger det naturhistoriske museum, Brunella fæsningen fra det 14. århundrede.

Hvis man passerer Cerreto passet kommer man over til Fivizzano.

De bjergrige område byder på muligheder som f.eks. vandrfeture, mountainbike ture , samt fiskeri ved mange vandfald. I de små landsbyer kan man teste lokale retter og vine. I byerne Equi Terme og San Carlo Terme giver vandet mulighed for sundhed og velbefindende.

Området byder året rundt på forskellige events bl.a. prisuddelinger og udstillinger, samt fremstilling af egnens typiske retter
Klik for at vise kortet