{{filter.label}}

Feriehuse i Borgo San Lorenzo

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Hvis man holder ferie i Firenze eller der omkring, kan man næppe undgå at høre om Medici slægten eller blive præsenteret for en af de bygninger der er knyttet til dem. En af de byer hvortil navnet Medici er knyttet er byen Borgo San Lorenzo.

Byen ligger ca. 30 km nordøst for Firenze i området Mugello.

I Borgo San Lorenzo har byens lange historie sat sit præg. I romertiden hed området Annicianum. Da romerne ikke længere var i området opkaldte byens indbyggere efter deres kirke San Lorenzo og forblev navnet frem til i dag.I slutningen af det 13. århundrede kom byen under republikken Firenze, som forstærkede Borgo San Lorenzo med 4 byporte. I dag er der kun Porta Florentina og Porta dell Orologio tilbage.

I dag er Borgo San Lorenzo en af de byer der lever af turismen, men det er industrien der spiller den store rolle

Seværdigheder:

San Lorenzo kiken som i dag har den originale udformning som går tilbage til år 941. Klokketårnet er en tilbygning fra 1263. Inde i kirken kan man se værer af Giotto og Rosselli samt keramik kunstværker af Chini

I Villa Pecori fra det 13. århundrede er der i dag keramikmuseum. De udstillede kunstværker er af kunstnere fra Asien og Italien.

Arrangementer:

Lige fra 1914 har der været afholdt bilvæddløb i byen og siden dengang afholdes konkurrencen hvert år. Det er i Borgo San Lorenzo der afholdes motorløbet GP og netop på denne stækning holder Ferrari testløb med Formel 1 biler.

Indkøbsmuligheder: såvel som midt i byen som i udkanten kan man vælge mellem mange forretninger. Der findes bl.a. et gammelt konditori , der serverer meget lækre kager. Der er flere supermarkeder. Og hver onsdag formiddag afholdes marked i Borgo San Lorenzo og om fredagen holdes skomarked i Viale della Residenza. Der er 2 apoteker i byen.

Restauranter: der er talrige restauranter med spændende spisekort,der er rig mulighed for at prøve det toscanske køkken.
Klik for at vise kortet