{{filter.label}}

Ferieboliger i Karlobag

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den lille ferieby Karlobag ligger på fastlandet overfor øen Pag i Kvarner bugten.

Da byen ligger i nærheden af bjerge er den især tillokkende for vandrere og cyklister, men også for sportsudøvere er der fine muligheder for f.eks fodbold, basketball, volleyball, tennis, boccia og vandsport.

Karlobag byder gæsterne på et rigt udvalg af restauranter, barer og tavernas. Spisekortet indeholder typiske egnsretter og særlige specialiteter.

Karlobag er et spændende feriemål og velegnet for dem der vil holde en solrig ferie. I nærheden af byen ligger øen Pag og øen Rab der er velegnede udflugtsmål.

Strande:

Stranden Kupaliste er en mindre strand, især egnet for familier med børn.

Plantaza er en stor strand. Andre strande er bl.a.a Ribarica og Cesarica.

Seværdigheder:

Kapuzinerkloster og St. Joseph Kirke. Klosteret besidder et stort bibliotek, samt mange kunst og kulturskatte, deriblandt Den hellige Nadver malet af Christforo Tasco.

Fortica og parken: ca. 250 meter over havets overflade finder man rester fra fæstningsanlægget Fortica, der beskyttede Karlobag i middelalderen. Rundt om fæstningen ligger en velplejet park.

Kirken den Hellige Barromæus. Det er kun rester man ser af kirken men klokketårnet står der endnu.

Sportsaktiviteter:

Der arrangeres bådudflugter til øer og strande i omegnen. Om sommeren kan man betragte den enestående undervandsverden fra ubåden Yellow Submarine, turen varer 30-50 minutter. Også dykning er muligt evt. fra dykkercentrum Sea House Diving. For vandrere er området et sandt paradis. Man kan også vandre i nationalparken Paklenica og Nordvelebit. Der er gode cykelruter.