{{filter.label}}

Ferieboliger i Karlobag

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------Den lille ferieby Karlobag ligger i Kvarner bugtens sydlige del, den ligger ligger overfor øen Pag.

Karlobag ligger i nærheden af et bjergområde hvor man kan vandre og cykle, men byen lokker også med tilbud til dem der vil dyrke vandsport, af andre aktiviteter den dem der ønsker at holde aktiv ferie kan nævnes fodbold, basketball, volleyball, tennis og boccia.

Feriegæsterne kan teste egnens mange lækre egnsretter på en af de talrige restauranter og tavernaer i byen. Der er flere forskellige fiskeretter, hvert sted har sin specialtet og nogle gange hemmelige opskrifter

Karlobag ligger i nærheden af øen Pag og Rab, som vil være oplagte udflugtsmål.

Strande:

Kupaliste strand er en lille strand som familier med børn holder megete af

Planzata: er en stor strand , underlaget er sten og beton

Baska Draga og Tatinja er også dejlige strande

Seværdigheder:

Kapuzinerklosteret og St. Joseph kirke. Klosteret har et værdifuldt bibliotek og mange kunst og kulturskatte. Der iblandt er maleriet den sidste måltid malet af Cristoforo Tasco.

Fortica og middelhavs haven: omkring 250 meter over havet kan man se resterne ad fæstningen Fortica,som beskyttede Karlobag i middelalderen. Ved siden af rresterne af muren ligger en smuk middelhavs have, der omkredser fæstningen.

Kikren del hellige Borromæus: der er blot rester af kirken tilbage. Den var bygget på fundamentet af St. Johannes kirken.

Kubus og stenterningen fra Velebit: kubus er et mindesmærke udført på foranledning af Kejser Franz Joseph. Stenterningerne blev fremstillet i 1846 af 4 stenkugler, den kan man se ved Osarijsko Sedlo.

Sportsaktiviteter: der er et meget stort udvalg at vælge imellem: bådudflugter til vidunderlige strande, ubådudflugter er en enestående mulighed for at opleve verden under havet.

Dykning: i dykkercentrum Sea Horse Diving. Rundt om Karlobag kan man dyrke dykker sporten langs hele kysten, der er dykninger til skibsvrag.

For vandrere er egnen omkring Karlobag et sandt paradis. Der ligger nationalparken Paklenica og Nordvelebit, hvor der kan erhverves kort over vandreruter.

Cykling: rundt om Karlobag i kystlandet og de bagved liggende bjerge, er der anlagt cykelruter. En virkelig god måde, at opleve den smukke natur på.

Andre sportsaktiviteter: Fiskeri, sportsklatrere kan finde gode muligheder ved Ravni Dabar. I Karlobag kan man leje kano eller cykelbåd
Klik for at vise kortet