{{filter.label}}

Ferieboliger i Siena

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Siena er bygget på 3 høje langs med floden Tressa, byen er omgivet af en maalerisk natur med vinmarker, oliven og pinjetræer.

Byen besøges hvert år af kulturinteresserede turister, der kan gå rundt i det historiske centrum i smalle kringlede gader. Men der er også store brede alleer og smukke torve. Siena er blandt de byer der tælles blandt verdensnaturarv af UNESCO i 1995.

Seværdigheder:

Den gamle bydels centrum " Piazza del Campo ", den store halvrunde plads, med de mange flotte bygningsværker. Pladsen er også kendt for det store hestevæddeløb kaldet Palio, som finder sted hvert år 2. JUli og 16. August

En af pladsens imponerende bygninger er Palazzo Pubblico, der er bygget i det 14. århundrede. Inde i paladset er der rådhus og på 1. etage Museo Civico, hvor man kan se en stor malerisamling og nogle meget smukke fresker. Fra toppen af det 102 meter høje rådhustårn har man en fantastisk udsigt.

Ikke langt fra Piazza Campo ligger Sienas imponerende domkirke.

Lige overfor kirken ligger det gamle pilgrimsherberg Santa Maria della Scala. Det er en helt særlig oplevelse at gå igennem herberget, hvor kapellet er meget smukt, ja hvert et rum er noget specielt.

Byen har fire basilicaer bygget i gotisk stil

Kunstmuseet Pinacoteca Nationale di Siena der er fra 1932.

Santa Barbara en gammel fæstning

Byens ældste palads Palazzo Tolomei fra 1205

Også verdens ældste bank Banca Monte dei Paschi di Siena , ligger her i byen

Fritidstilbud:

Hvis man er interesseret i sport er der fodboldkampe på AC Siena stadion og Sana Basket Siena spiller kampe i hallen.

Hvis man selv vil være aktiv er der offentlige svømmehaller og i det fri er der swimmingpools. Golf kan man spille på golfbanen Villa Gori Siena Golf Clubs

I de smukke toscanske naturlandskab der omgiver byen er velegnet til vandreture eller hvis man er rytter kan man også beundre naturen på hesteryg.

I Sienas omegn er flere kurbade f.eks. Bagno Vignoni som man finder i den skønne Orciadal.

Hvisd man gerne vil på indkøbstur kan man få alle ønsker opfyldt i Via di Citta, Banchi di Sopra og Via Motanini med modetøj og sko. Kunsthåndværk i stort udvalg samt antikviteter kan fås i Ceramiche Artitiche Santa Caterina. Specialbutikker sælger kvalitetsvin og gastronomiske varer.

Om aftenen er åben i talrige barer, restauranter, cafeer og danselokaler. På Piazza del Campo er der live musik og gadekunstnere optræder. Der er en helt særlig atmosfære i den gamle bydel, når der er teaterforestillinger og danseopvisning under åben himmel.

Udflugter:

Der er også mange seværdigheder i Sienas omegn f.eks. Montepulciano, bjergbyen Pienza og ture i det kuperede landskab der omgiver byen. Middelalderbyen San Gimignano, den lille by er omgivet af en velbevaret bymur og det byen er kendt for er sine 15 tårne. Fior vinkendere er byen Montalcino et udflugtsmål. Byen er kendt for brunello vinen. Det lille by San Quirico d' Orcia der er kendt for pladsen Piazza della Liverti, hvorfra man har en enestående udsigt over Orciadalen.
Klik for at vise kortet