{{filter.label}}

Ferieboliger i Porto Azzurro

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------Ca 30% af vore ferieboliger på Elba er på forespørgsel og kan ikke bookes direkte. Send os en e-mail og vi svarer indefor 24 timer, om den valgte feriebolig er ledig

-----------------------------------------------------


Ved Elbas østlige kyst ligger byen Porto Azzurro. Både fra kysten og fra land, på et klippefremspring, ser man fæstningerne Forte San Giacomo fra begyndelsen af det 17. århundrede. I slutningen af det 19. århundrede blev de brugt som fængsel og under fæstningen ligger charmerende fisker kvarter. Helt ude ved kysten ser man Piazza Mattiotti, hvorfra man har en vidunderlig udsigt. Ved Lungo Mare ligger hyggelige restauranter bygget på pæle.


I de smalle charmerende gade i den gamle bydel ligger kirkerne Madonna del Camine og Sacro Cuore di Maria. I 1606 byggede spanierne valfartskirken Della Madonna di Monserrato. Det ligger i et grønt område med rigt varieret vegetation og en fabelagtig udsigt over havet.

Kysten her er en juvel for naturelskere. Og ved strandene Torrenera med en lille grøn strandsø, kan man nå til fods via en vej fra stranden, desuden er der Barbarossa stranden.

25. juli fejres den hellige Jacob med en fiskerfest, hvor der serveres fiskeretter fra boder i gaderne. Den 8. September er der prossession til ære for Madonna von Monserrato
Klik for at vise kortet