{{filter.label}}

Ferie i Bolzano området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------

Sydtyrols hovedstad hedder Bolzano og den ligger i en dal omgivet af bjerge, mellem vinmarker og frugtplantager.

Byens position og det milde klima giver gode vækstbetingelser for dyrkning af frugt og vin. Man siger at Bolzano er porten til Dolomitterne. Der er lifter så man kan komme op i bjergene , hvorfra udsigten er fabelagtig især solnedgangen over Dolomitterne er et vidunderligt skue.

Bolzano er en by med mange cykelruter, et netværk der strækker sig over 40 kilometer. Man kan starte fra Walthersplads og følge vejen til Etsch og andre udflugtsmål. For fodgængere er der også gode tilbud, man kan vandre, der er ruter i forskellige sværhedsgrader.

Sommer:
Bolzano er absolut en by for cyklister, der kan benytte sig af det store netværk af cykelveje i omegnen. Fra tidligt forår og til slutningen af efteråret er Sydtyrol et velegnet område fro cyklister. Det gælder især Etschdalen og området ved Eppan og Caldarno, som er ideelt for cyklister og mountainbikere. Man kan cykle langs vinvejen og i skønne grønne områder med frugtplantager.

Vinkulturen i Sydtyrol er ca. 3.000 år gammel og hvis man følger vinruten har man mulighed for at købe og smage produkterne. Mange steder sælges der også frugt ud til vejen i sæsonen ofte til en fordelagtig pris. Der er også mange vandreveje i forskellige sværhedsgrader

Vinter:

Vintersæsonen åbner for alpinsport. Der er gode pister i de mange skiområder. Mange af skiområderne er let tilgængelige.

Hvis man er i området i december , vil det være oplagt at besøge julemarkederne hvor man har mulighed for at købe de lokale specialiteter.

Ikke blot i Bolzano men også i Merano, Bruneck, Bressanone og Vipertino afholdes julemarked, de begynder som regel fredagen før 1. søndag i advent og slutter den 23. december

I Bolzano finder julemarkedet sted på Walthersplads og i de nærliggende gader
Klik for at vise kortet