{{filter.label}}

Sicilien

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Ønsker I at holde ferie på Middelhavets største ø, så er det Sicilien, I skal vælge. Denne fantastiske ø i det sydlige Italien giver jer masser af muligheder for at få "én på opleveren", samtidig med at øen er særdeles velegnet til afslapning og daseferie. Og vil I have en rolig base i ferien, så fås det ikke roligere end med en feriebolig som fx ferielejlighed eller et feriehus. 
Fra jeres sicilianske feriebolig er det nemt at nå seværdigheder på øen, hvad enten det er historie, kunst, arkæologi eller det fabelagtige landskab, der drager jer. Og når I nu alligevel er på Sicilien, så er det nok en god ide at opleve vulkanen Etna, som ofte er aktiv.

Den ultimative badeferie


Strandene på Sicilien er et kapitel for sig. Flotte og velholdte og med det skønne Middelhav som kammerat, er det den perfekte løsning til jer, når I vil på strandtur. Og så har vi slet ikke nævnt Siciliens kulinariske muligheder endnu. Maden på Sicilien er intet mindre end fantastisk, så er I fans af det italienske køkken, kan I godt begynde at glæde jer til ferien.
Har du spørgsmål vedrørende ferieboliger på Sicilien, er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefonnummer 22901567 eller ved at skrive en email til [email protected]