{{filter.label}}

Ferieboliger i Agrigento

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Provinsen Agrigent er en af de smukkeste områder på Sicilien. Her er der bugter med sandstrande omgivet af typisk bevoksning ( Macchia) som er karakterisktisk for hele Sicilien.

I det indre af området er der vinmarker, frugttræer, citrustræer sammen med mandeltræer, et utroligt smukt syn er når mandeltræerne blomstrer.

Området ved porvinsbyen Agrigent har en tusindårig historie, hvor man finder spor fra mange forskellige kulturer.

Valle dei Templi: beliggende i et smukt område, som ligger mellem havet og bakkerne, som er et smukt syn at opleve ved solnedgang, meget stemningsfuld oplevelse.

Besøg også: Tempel Concordia som er blevet omdannet til en basilica, Herkules templet hvor man stadig kan se 25 af de oprindelige 34 søjler. Det arkæologiske museum.

Sciacca: er den gammel by beliggende ved havet bygget i terrasser interessant er at gå en tur i de gamle bydel som er højt beliggende, derfra går man ned i den mere elegante del af byen og videre til havnen. Besøg også byen i karnevalssæsonen.

Regionen har også meget kulinarisk at tilbyde:

saltet fisk, oliven, tørrede tomater, artiskokker, lam, pølse krydret med fennikel, kaniner, fyldte sardiner med muskatnød og som, dessert de berømte kager og desserter fra området