{{filter.label}}

Ferieboliger i Trevi området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Et meget elsket attraktion i Rom, er Trevio fontænen. Bygning af dette bygningsværk blev planlagt allerede i 1732, men først i 1762 stod den færdig. Trevi fontænen er Roms største fontæne.

I 2007 fandt man en bygningsskade og derfor blev det gamle antikke vandledsningssystem udskiftet med et nyt, der leverer 80 millioner liter vand, der dagligt strømmer gennem fontænen.

Hvis du står lige midt foran fontænen, får du straks øje på den store figur af havets gud Neptun, der er omgivet af 2 havheste som symboliserer havets luner, den ene er rolig, den symbioliserer lydighed, den anden er vild, og symboliserer urimelighed.

Fontænen viser også andre barokke figurer og fabelvæsener. Overfor Trevifontænen sidder 4 små figurer, der forestiller de 4 årstider og midt i sidder pave Clemens den XII våbenskjold

Roms Caritras får de mange mønter der år efter år bliver kastet i fontænen. At kaste en mønt i Trevi fontænen skulle betyde lykke. Man skal stå med ryggen vendt mod fontænen og kaste mønten med venstre hånd over den højre skulder man kan også bruge højre hånd og skal da kaste over venstre skulder.

Legenden siger, at hvis du kaster 1 mønt i vender du tilbage til Rom, kastes 2 bliver man forelsket i en romer enten mand eller kvinde, og hvis 3 mønter kastes bliver man også gift med en romer.

På Piazza di Trevi ligger basilikaen Santa Maria di Trevi
Klik for at vise kortet