{{filter.label}}

Ferieboliger i Syd Tyrol

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------
Der er mange grunde til at holde ferie i Syd Tyrol. Udsigten over bjergene, roen, den friske luft og den smukke natur.

Denne nordlige region er en ferie værd sommer og vinter. Der er mulighed for at få kulinariske oplevelser, dyrke ekstremsport, wellness ferie og få rige naturoplevelser.

Ekstremsport i Dolomitterne:

Der er garanti for at få et adrenalin kick. Faldskærmsudspring,paragliding, skiløb og river rafting.

Back to basic:

Hvis man bor i en hytte kommer man næppe nærmere på naturen, den er lige udenfor døren. Det eneste man hører og ko bjælder og vinden i træerne. Det må være noget af det mest afstressende der findes.

Kulinariske nydelser:

Gode vine, vildtretter, håndlavede knödl og hjemmelavet apfelstrudel med vaniliesovs kan man forlange mere. Her blandes nordens og sydens retter. F.eks. kan man også få diverse pastaretter samt kødretter. Særligt kendt er Tyroler Speck, pølser af forskellig art og mange lækre ostesorter. Sydtyrolske vine er også meget berømte

Heste: der er en lille tæt hesteart ved navn Haflinger som lever i denne nordlige region, hvor den har hørt til kulturen i mange år. Hvis man har lyst kan man tilbringe nogle feriedage på hesteryg rundt i bjergene.

Skønne byer og wellness:

Sydtyrols mange små byer er også et besøg værd. I mange år var Bolzano et vigitgt handelspunkt mellem TYskland og Italien og noget af den gale charme fra dengang er bevaret.

Kurbyen Merano er kendt for side Thermer. Efter en dag med megen aktivitet kan man lade sig forkæle i et wellness center.

Klik for at vise kortet