{{filter.label}}

Ferie i Terni området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Terni ligger i Umbriens sydvestlige del. Byen kaldes de forelskedes by, fordi de jordiske rester af skytshelgenen S. Valentin er opbevaret i basilikaen ad samme navn. San Francesco kirken er også interessant , også på udgravninger under kirken.

I parken La Passeggiate kan man se rester af bymuren og amfiteateret Fausto fra år 32 før Kristus. Der er også nogle lotte stadslige bygninger: Palazzo Fabrizi, Palazzo Carrara og Palazzo Spada hvor kommunen i dag har deres plads.

Der er også rester fra middelalderen Porta Sant Angelo, Porta Spoletina, domkikrens krypt, det romanske tårn og Castelli tårn.

Området omkring Terni er rig på skove og bjerge og olivenmarker. Hvis du ønsker at i nær kontakt med naturen, vandreture og udflugt på mountainbike eller at nyde naturen fra hesteryg, er det i dette område du skal vælge en feriebolig.

Hvis du er interesseret i fugle er der ca. 160 forskellige fuglearter.

Der er flere spændende byer i området, som man let kan nå på en dagtur. Orvieto med den smukke domkirke, den antikke by Ameglia og landsbyen Orticoli med rester af en romersk bymur og det arkæologiske område Carsulac.

Også søen Piediluco ligger i nærheden har kan man se den store middelalderfæstning, der nærmest dominerer hele landskabet. Man skal også huske at opleve Cascale delle Marmore.

I Ternis køkken bruges de lokale produkter. Der er mange ostespeciliateter, pølser og skinker. Typisk er Strangozzi og Stozzapreti som er en bestemt slags pasta. Der serveres også forskellige desserter.

Der produceres også vine i området, såvel rådvin som hvidvin, særlig kendt er Orvieto hvidvinen. I området fremstilles også olivenolie og i de lokale skove forekommer den sorte trøffel

Egnen har mange traditioner. Den vigtigste fest er den hellige Valentin, som fejres hvert år i februar i Terni og i hele omegnen.

Vælg en af vore ferieboliger i området. Det er vigtigt at bo centralt enten din ferie skal indeholde et aktivt fritidsliv eller du vil udforske kunst, kultur og arkitektur i byerne
Klik for at vise kortet