{{filter.label}}

Ferieboliger i Umbertide

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

I det 6.århundre fandt man en bronzefigur på en bjergtop. Figuren hedder Monte Acuto og er en helligdom fra den tidligere etruskertid. Den første henvisning til Umbertides historie stammer fra 1189, da hørte byen under Perguias regeringsmyndighed. I det 16. århundrede blev byen en kikrestat og det vedblev dem med, til grundlæggelse af Italiens kongerige i 1860.

I dag er Umbertide en moderne by med blomstrende forretningsliv. Byen vartegn er den middelalderlige fæstning Rocca. Byen har flere interessante kirker: S. Maria della Reggia fra det 16. århundrede. Kikren S. Croce, der er blevet restaureret og forvandlet til et museum. Der er kunstudstilling med værker af bl.a. Luca Signorelli og Pomarancio

Kirlen S. Barnadino fra 1556. Korken S. Maria della Pieta fra 1486 med fresker af Pinturricchio. Byens ældste kirke S. Francesco fra 1299. Efter en mangeårig restaurering blev kirken åbnet for offentligheden i 2005 og der afholdes gudstjenester i kirken.

I nærheden af Umbertide kan man se Borgen von Civitella, Serra Partucci, Montalto, Ascagano, Romeggio og Polgeto, desuden de antikke midelalder landsbyer Montemigiano og Santa Giulana.

4 km fra Umbertide ligger klosteret S. Salvatore di Monte Corona, i krypten er der et smukt romask kapel og fresker fra det 14. århundrede.

I den middelalderlige by Preggio er det værd at se: Rocca, Kirken SS Trinita in San Francesco fra 13. århundrede og kirken Madonna delle Grazie fra 15. århundrede
Klik for at vise kortet