{{filter.label}}

1.800 ferieboliger i Østrig

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Det mellemeuropæiske land Østrig får nok de fleste til at tænke på vinterferie og skisport, men det er meget mere. En spændende historie der indbefatter kejsertiden, det er små hyggelige bjerglandsbyer, barok kultur og store byer.

Først og fremmest hovedstaden Wien, rig på historie, kunst, kultur og arkitektur. Salzburg Mozarts fødeby med en hyggelig gammel bydel, cafeer og kaffehuse.

Innsbruck med det store gyldne tag og mange andre seværdigheder. De høje bjerge meed vandreruter, mountainbike veje og enestående panoramaer.

I det vestlige Østrig ligger skiområderne Ischgl og Kitzbühel med moderne lifte og svævebaner samt de bedst præparerede pister, cross country ruter, snowparker, kælkebaner og vintervandreveje, kort sagt alt hvad en vintersports udøver kunne tænke sig.

Fra Grossglockner Hochalpenstrasse har man en fantastisk udsigt op til Østrigs højeste bjerg Grossglockner ( 3.798 meter). Der findes også rigtig mange høje bjerge i østalperne.

Disse bjerge har en stor betydning for turismen. Vintersports områderne og om sommeren er der gode muligheder for at vandre og klatre.

De mange søer spiller også rolle for sommer turisterne og der er mange søer. Den største er Bodensee ( 536 km2), Trauensee ( 24 km2). Attersee ( 46 km2), det er blot nogle få af søerne der her er nævnt.

Gennem en stor del af Østrig løber floden Donau med udløb i Sortehavet. Også floderne Lech, Isar og Inn løbeer sammen med Donau.

Østrigs flora varierer fra region til region, da vækst betingelserne er meget forskellige. Den berømte Edelweiss ses i alpine områder og blomsten Østrigs kongelys vokser i det flade land mod øst. Østrigs flora er spændende og mangfoldig.

Østrigs fauna:

I alpeområdet ser man geder, hjorte og rovfugle. I Voralberger Reintal og ved Neusiedlersee lever storke og hejrer. Tidligere så mna også brun bjørn og ræve

Klik for at vise kortet