{{filter.label}}

Book 3.800 feriehuse i Spanien på alle årstider

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------



Der er mange gode grunde til at vælge Spanien som dit Rejsemål. De skønne strande, kulturelle oplevelser, diverse sommer og vintersports muligheder. Italiavillas kan tilbyde den feriebolig der vil tilfredsstille netop dit behov , f.eks. ferielejlighed, hus eller villa

Spanien er et af Europas største lande, 3/4 af den Iberiske halvø er spansk, også de Baleariske og de Canariske øer hører til Spanien. Øerne er eftertragtede feriemål, hvor vi kan tilbyde hotellejligheder med adgang til pool.

Der bor ca 39,7 millioner i Spanien, de ca. 3 millioner bor i hovedstaden Madrid. En af vore ferielejligheder vil være et godt udgangspunkt for at udforske storbyen. Spanien har konstitutinel monarki med kongen som overhoved.

Landets sporg er spansk, nogle regioner har deres eget sprog. I de fleste turistområder tales tysk eller engelsk.

Selvom Spanien i løbet af historien er blevet påvirket kulturelt og religiøst, har de bevaret den kristne tro og i dag betragter 99% af befolkningen sig som tilhørende den romersk katolske kirke.

Spanien kan tilbyde et bredt spektrum af kunst og kultur og du vil kunne få indblik i diverse stil epoker.

Landets kulinariske stil er meget varieret alt efter om man er i en lille landsby eller i storbyen. Det kan være alt fra husmandskost til 5 stjernede menuer.

Landets klima har en indvirkning på såvel flora som fauna. I de forskellige regioner findes flere interessante arter såvel euriopæiske som middelhavsplanter. Der findes også afrikanske dyrearter.

For trækfugle spiller den Iberiske halvø en væsentlig rolle, store fugletræk benytter Spanien som gennemgangsland på ruten fra Europa til Afrika. Spanien er et land med fuglearter af mange slags bl.a. flamingo, trane, and, hejre, falk, gribbe og høg.

I Spaniens floder er der mange forskellige fiskearter. Også i havet er der en rig fiskebestand. Især foreller og suder. I havet er der flere arter af padder og krybdyr

Spanien har flere forskellige pattedyr bl.a. ulv, hjort,bjergged, vildsvin og vildkatte. I landet findes også den truede iberiske los. Der er over 400 truede dyrearter.
Den spanske regering har bemyndigelse til at vedligeholde opholdssteder for dyr og planter og de engagerer sig i diverse naturbeskyttelses projekter i ind og udland.

For sportsudøvere er Spanien et drømme rejsemål med et stort udbud inden for mange sportsgrene. For vandere er Sierra Nevada et godt forslag. I Pyrenæerne med ekstreme stigninger, dybe kløfter, uberørt natur og kilometer lange strækninger med lidt trafik er et drømmeområde for mountainbikere.

Spaniens lange kyststrækninger giver mulighed for badeferie, vandsport, windsurfing og kitesurfing. Ved Atlanterhavskysten er der stærk strøm og høje bølger.

Helt fra gammel tid har den spanske befolkning haft stor interesse for ridning. I næsten hver lille landsby er der gårde med heste, så man kan komme tæt på naturen på rideture i området.

Klik for at vise kortet